понеділок, 23 листопада 2020 14:53

Чоловік побив батька і з кулаками кидався на медиків "швидкої"

Чоловік побив батька і з кулаками кидався на медиків "швидкої"
У Харкові на медиків швидкої напав син літнього чоловіка до якого вони приїхали на виклик Фото: lviv.24tv.ua

У Харкові на медиків "швидкої" напав син літнього чоловіка, до якого вони приїхали на виклик.

Медикам надійшов виклик про те, що 60-річного чоловіка побив його син. Бригада прибула на виклик, повідомили в Харківському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

"Учора, о 22:04 до служби "103" надійшов виклик, що екстреної медичної допомоги потребує 60-річний чоловік після того, як його побив син. На виклик прибула бригада. Під час надання допомоги постраждалому, в кімнату увірвався агресивно налаштований син і намагався продовжити бити батька, погрожував та кидався і на медичних працівників", - сказано в повідомленні.

Бригада швидкої допомоги скористалася тривожною кнопкою, і за лічені хвилини прибув наряд поліції. Постраждалого чоловіка забрали в лікарню.

У Харкові чоловік, озброївшись 2 ножами, напав на працівників "швидкої". Інцидент стався в мікрорайоні Східний на вул. Електровозна. Холодну зброю в нападника відібрав перехожий. Трохи пізніше приїхала поліція та затримала неадекватного чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік побив батька і з кулаками кидався на медиків "швидкої"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі