вівторок, 17 листопада 2020 12:41

П'яний пацієнт із друзями напали на працівників "швидкої"

П'яний пацієнт із друзями напали на працівників "швидкої"
На Львівщині на медиків "швидкої" напав п'яний пацієнт з друзями. Фото: facebook.com/emergency.lviv

У селі Туринка Жовківського району на Львівщині 3 агресивні п'яні людини напали на лікарів швидкої допомоги.

Інцидент стався в понеділок, 16 листопада. Про це повідомили на сторінці Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Facebook.

Зазначено, що швидку викликали близько 18:00 до чоловіка, який знепритомнів. У помешканні, окрім нього, було ще двоє його друзів – чоловік і жінка, які були в нетверезому стані.

"Бригада розпочала обстеження пацієнта та процес внутрішньовенних ін'єкцій, як тут жінка накинулася на медиків з нецензурною лайкою та погрозами розправи. У цей час пацієнт опритомнів і кинувся на членів бригади з кулаками, застосувавши фізичну силу до лікарів, які надавали йому медичну допомогу", — повідомили в медзакладі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підліток-герой, який урятував дітей із-під криги, напав на фельдшерку

На виклик прибули 2 фельдшерки та водій з Жовківського пункту екстреної медичної допомоги. Коли на них почали замахуватися кулаками і підручними предметами, їм вдалося ухилитися від ударів. Вони викликали поліцію, розповів керівник Центру екстреної медичної допомоги Андрій Васько, передає ZAXID.NET.

У пресслужбі поліції Львівщини підтвердили, що відбувся інцидент, і зазначили, що правоохоронці виїжджали на місце. Зараз обставини події з'ясовують і вирішують питання про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, до якого викликали "швидку".

У Харкові чоловік, озброївшись 2 ножами, напав на працівників "швидкої". Інцидент стався в мікрорайоні Східний по вул. Електровозна. Холодну зброю в нападника відібрав перехожий. Трохи пізніше приїхала поліція та затримала неадекватного чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «П'яний пацієнт із друзями напали на працівників "швидкої"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі