понеділок, 03 квітня 2017 12:00

Чоловік отримав ножа у серце: сусіди не поділили межу

Чоловік отримав ножа у серце: сусіди не поділили межу
46-річного чоловіка сусід убив через конфлікт за землю. Фото — ГУНП у Тернопільській області

У селі Малі Заліщики Бучацького району Тернопільщини 46-річного чоловіка ножем у серце убив 54-річний сусід. Двоє чоловіків не змогли визначити межу, що проходила між їхніми земельними ділянками.

Про це повідомив заступник начальника ГУНП в Тернопільській області Володимир Галевич.

"Земельні сварки між родинами тривали уже багато років. 46-річний сусід звернувся до сільради, аби нарешті визначити, де закінчується земельна ділянка сусіда і починається його. Вранці землевпорядник прийшов на виклик, зробив заміри, вбив кілки. Однак 54-річному чоловікові поділ не сподобався. Цілий день, зі слів очевидців, він випивав. А ввечері вирішив розібратися з сусідом. Спочатку спалахнула сварка. Потім зловмисник вхопився за ніж. Убив одним ударом. На крик прибігла мати потерпілого. Зі слів жінки, син пройшов ще декілька метрів і впав мертвим. Медики, що прибули на виклик, констатували смерть", - розповів Галевич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили подробиці убивства адвоката

Зловмисник своєї провини у вчиненому не заперечує. Йому загрожує до 15 років в'язниці.

У власному будинку на вул. Матросова зарізали 52-річну Олесю Макух. Із чоловіком 53-річним Василем займалася бізнесом. Мали фірму "Мавіс" із виробництва металопластикових вікон і дверей, меблів на замовлення.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік отримав ножа у серце: сусіди не поділили межу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі