четвер, 21 квітня 2022 14:10

Спецтема: Війна Росії проти України

Черговий удар по Миколаєву: Кім повідомив про загиблих (додано фото)
3

Фото: t.me/Nazars_look

У Миколаєві внаслідок нічних обстрілів окупантів одна людина загинула, ще двоє поранені.

Про це повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім уранці 21 квітня.

"Обстріл у нас стався, наслідки ми ліквідовуємо. Одна людина загинула, на операційному столі не врятували з трьох поранених", - розповів він.

Інших подробиць нічного обстрілу Кім не повідомив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Миколаєві обстрілами пошкодили електромережі та водопостачання

Обстріляли мирне місто окупанти ракетами. Жителі продовжують фіксувати наслідки атаки, повідомив офіцер оперативного командування "Південь" Владислав Назаров 21 квітня.

"Частина ракети застрягла в асфальті на Центральному проспекті. Місце огороджене сигнальною стрічкою, очікується прибуття рятувальників ДСНС", - написав він.

19 квітня російські терористи розбомбили лікарню у Баштанці на Миколаївщині. Ворог знищив відділення діалізу та приймальне відділення. В операційній вікна залишилися без склопакетів. Загиблих немає, але є постраждалі. Дітей серед них немає.

Від початку російського вторгнення на Миколаївщині зафіксували пошкодження 2561 цивільного об'єкта, зокрема: об'єкти житлового фонду - 1865, медичні заклади - 23, навчальні заклади - 129, заклади культури - 50, об'єкти промислових підприємств - 23, інші невійськові об'єкти - 129.

Зараз ви читаєте новину «Черговий удар по Миколаєву: Кім повідомив про загиблих (додано фото)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі