вівторок, 05 вересня 2023 10:25

Спецтема: Війна Росії проти України

Був фінансистом Пасічника: підірвали головного "митника" так званої ЛНР

Був фінансистом Пасічника: підірвали головного "митника" так званої ЛНР
У так званій ЛНР підірвали Юрія Афанасьєвського, який очолював митницю та був "фінансистом" ватажка луганських окупантів Леоніда Пасічника. Фото: росЗМІ

У так званій ЛНР підірвали Юрія Афанасьєвського, який очолював митницю окупованої РФ Луганщини й був особистим "фінансистом" ватажка луганських окупантів терориста Леоніда Пасічника. Він "відмивав" кошти для фінансування збройних формувань, які воювали проти України.

Головного "митника" так званої ЛНР підірвали у власному будинку, повідомляє "РБК-Україна" із посиланням на власні джерела в Службі безпеки України.

"Афанасьєвський отримав множинні осколкові поранення голови, шиї, живота та перебуває в реанімації у важкому стані", – сказано в повідомленні.

Джерела підтвердили низці українських ЗМІ, що ця чергова "бавовна" в ЛНР є справою рук СБУ. Спецслужба повністю спланувала та втілила цю операцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіянам вперше показали живого Суровікіна на тлі чуток

Афанасьєвський є генерал-майором та агентом центрального апарату ФСБ РФ.

На нього накладені персональні санкції ЄС, Великої Британії, Канади, Швейцарії та Японії.

30 серпня Служба безпеки України атакувала "кадировців" і колаборантів, які готувалися до псевдовиборів на тимчасово окупованій частині Запорізької області. Безпілотники поцілили по "виборчій дільниці", коли там проходив збір "голів дільничних виборчих комісій" району.

А партизанський рух "АТЕШ" заявив про знищення передвиборного штабу "Єдиної Росії" у Новій Каховці на Херсонщині.

Зараз ви читаєте новину «Був фінансистом Пасічника: підірвали головного "митника" так званої ЛНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі