пʼятниця, 03 листопада 2023 10:59

Спецтема: Війна Росії проти України

Буде потужна відповідь: Зеленський відреагував на нічні російські удари

Буде потужна відповідь: Зеленський відреагував на нічні російські удари
Росія вночі 3 листопада вдарила дронами по Україні. Фото: скріншот

Сили оборони України дадуть потужну відповідь на масовані російські атаки.

Для цього продовжується робота по зміцненню ППО і посиленні мобільних вогневих груп. Про це у Facebook написав президент Володимир Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ГУР розповіли про виробництво Росією ракет

"Посилюємо ППО. Посилюємо мобільні вогневі групи. Усвідомлюємо, що з наближенням зими російські терористи будуть намагатись завдавати більше шкоди. Будемо відповідати ворогу. Потужно!" - зазначив Зеленський.

Він також подякував військовим за збиття запущених по Україні ворожих дронів.

"Захисники неба працювали результативно на території десяти областей - Харківської, Запорізької, Херсонської, Миколаївської, Одеської, Київської, Кіровоградської, Вінницької, Хмельницької, Львівської. Дякую всім за уважність! На жаль, були і влучання. Попередньо – без жертв. Наслідки ліквідовуються. Харків, Львівщина, Франківщина", - наголосив президент.

У ніч на 3 листопада Росія завдала чергового удару по Україні.

Загарбники застосували 38 ударних БпЛА типу Shahed-136/131 та 1 керовану авіаційну ракету Х-59. Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ. Силами та засобами протиповітряної оборони знищено 24 ударних БпЛА та одну ракету Х-59.

Зараз ви читаєте новину «Буде потужна відповідь: Зеленський відреагував на нічні російські удари». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі