неділя, 22 січня 2023 12:49

Спецтема: Війна Росії проти України

Бригада ДШВ зняла на відео знищення росіян біля Бахмута

Бригада ДШВ зняла на відео знищення росіян біля Бахмута
Бійці 71-ї єгерської бригади десантно-штурмових військ показали, як знищують загарбників. Фото: скріншот

Бійці 71-ї єгерської бригади десантно-штурмових військ ЗСУ показали на відео, як ліквідували окупантів в районі Бахмута.

Скупчення живої сили противника помітили за допомогою безпілотників, повідомляють бійці у Telegram-каналі Міністерства оборони України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фахово знищують окупантів ‒ українські військові показали відео боїв за Соледар

"Координати миттєво передали бригадній мінометній батареї та самохідній установці "Краб". Вибухи 155-міліметрових снарядів загнали окупантів у посадку, а там вже їх чекали пристріляні нашими мінометниками сектори", ‒ йдеться у повідомленні.

Згодом посадку зачистили штурмові підрозділи єгерів-десантників.

Понад 100 росіян одночасно знищили українські військові біля Соледара. По скупченнях противника влучили завдяки злагодженій роботі воїнів Сил спеціальних операцій, артилеристів, ракетників.

Українські захисники продовжують знищувати російських загарбників. Зокрема, Сили спеціальних операцій ЗСУ показали відео, як українські снайпери нищать окупантів на Бахмутському напрямку, що є однією із найгарячіших точок на фронті.

Зараз ви читаєте новину «Бригада ДШВ зняла на відео знищення росіян біля Бахмута». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі