вівторок, 20 травня 2014 16:54

Бондаренко погрожує журналістам за розслідування, як влада піклується про біженців з Криму

Бондаренко погрожує журналістам за розслідування, як влада піклується про біженців з Криму

Днями в програмі каналу 1+1 "Гроші" вийшло розслідування про нелегку долю кримських біженців, які, вимушені жити в Києві та області у жахливих умовах, попри обіцянки влади їм допомогти.

Журналісти вирішили звернутися до виконуючого обов'язки глави КМДА Бондаренка. Його знайшли у нього ж вдома. На території маєтку, де можна було б розмістити гарнізон – жодного біженця. Тільки невдоволений появою журналістів власник. Його реакцію можна побачити в сюжеті телеканалу, 5-7 хвилини http://www.1plus1.ua/video/yak-pikluyetsya-vlada-pro-bizhenciv.html)

"Ми набралися нахабності та завітали до пана Бондаренко прямо додому, бо на дзвінки він просто не реагує. Запропонували поїхати з нами подивитися на помешкання біженців, адже вони живуть в жахливих умовах" - йдеться в сюжеті.

На це Бондаренко відповів, що не хоче нікуди їхати, бо він сьогодні вихідний.

Очільник КМДА переконував, що власноруч поселив та обігрів 8 тисяч поселенців, допомагає, як може при мінімальному бюджеті. На питання, яку саме допомогу він має на увазі, Бондаренко відповів – "Розселили всіх! Де? Скрізь!"

За словами журналістів "1+1", слова Бондаренко суперечать об'єктивним даним, всього з Криму втекли 7 тисяч жителів. Журналісти два тижні спробували з'ясувати у Міністерства соціальної політики України, скільки держава виділила на переселенців. Відповідь шокувала – ані копійки.

Згодом у тій же передачі з'явився запис телефонного дзвінка. Журналісту, яка вела розслідування, подзвонила помічниця Бондаренка та пригрозила, у випадку, якщо розслідування вийде у ефір, – використати ряд важелів, в тому числі і адмінресурс для помсти.

Зараз ви читаєте новину «Бондаренко погрожує журналістам за розслідування, як влада піклується про біженців з Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі