субота, 22 серпня 2015 10:25

Бойовики здійснили більше 100 обстрілів, ситуація на Донбасі загострюється

Бойовики здійснили більше 100 обстрілів, ситуація на Донбасі загострюється
Фото: www.bbc.com

Прес центр АТО повідомляє, що протягом останньої ночі в зоні АТО спостерігалася тенденція до загострення ситуації.

Як йдеться у повідомленні прес-центру у Фейсбуці незаконні збройні формування активізували обстріли українських позицій майже вздовж усієї лінії розмежування.

"Так, майже з о пів на 8 вечора і до 20.05, наші позиції в Золотому тричі обстріляли з 82-міліметрових мінометів. А близько 21 години, в районі цього ж населеного пункту, окупанти вели вогонь з озброєння БМП та 122-міліметрової артилерії. Крім того о 19.33 зі 120-міліметрових мінометів, та о 20.46 з 122-міліметрової артилерії окупанти били по наших оборонних рубежах у селищі Попасна", - зазначили у прес-центрі.

"На Луганщині, о 20.15 міномети ворога калібру 120 міліметрів працювали по селищам Світличне і Новотошківське. А близько опівночі під вогнем 152-міліметрової артилерії, опинився наш опорний пункт у Валуйському. На Донеччині, ввечері і вночі ворожі міномети 120 калібру били по Пісках, Красногорівці, Мар'їнці. З 18 години і до опівночі відносне затишшя було поблизу Маріуполя. Лише, з провокативною метою, злочинці зі стрілецької зброї обстріляли українські підрозділи у селищі Новоселівка Друга", - повідомляє прес-центр.

Згідно повідомлення, загалом, упродовж вчорашньої доби, незаконні збройні формування 102 рази порушили режим припинення вогню.

14 разів бойовики застосовували артилерію, 28 – міномети, 1 раз – реактивні системи залпового вогню, 69 – стрілецьку зброю і гранатомети.

Після опівночі і до 6 ранку, в основному з використанням стрілецької зброї, вогневі провокації найманців продовжилися на Донецькому напрямку.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики здійснили більше 100 обстрілів, ситуація на Донбасі загострюється». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі