понеділок, 18 квітня 2016 07:49

Бойовики з ПТРК і гаубиць обстрілюють українські позиції

Бойовики з ПТРК і гаубиць обстрілюють українські позиції
Фото: unn.com.ua

Російсько-терористичні війська за минулу добу 79 разів відкривали вогонь уздовж всієї лінії фронту.

Про це розповів речник прес-центру АТО підполковник Віктор Шубець.

"Із мінометів калібрів 120-мм та 82-мм стріляли 14 разів по наших опорних пунктах в Авдіївці, Зайцевому, шахті Бутівка, Красногорівці, Пісках, Опитному, Березовому та Кримському.

У районі Тарамчука наші опорні пункти були обстріляні зі ствольної артилерії калібру 122 мм. У районі Лебединського ворог застосував протитанковий ракетний комплекс, а у Майорську та Опитному вогонь вів із озброєння БМП", - повідомив Шубець.

Він зазначив, що з метою утримання своїх позицій українські військові 18 разів відкривали вогонь у відповідь.

"Ніч була неспокійною. Станом на зараз зафіксовано 13 обстрілів наших позицій. Багато разів ворог застосовував міномети великого 120 калібру в напрямку Красногорівки, ствольну артилерію 122 калібру в напрямку Новотроїцького, а також Березового. 82 калібр Міномету ворог застосовував по Авдіївці", - повідомив Шубець.

Як повідомлялося, міжнародна група журналістів Bellingcat встановила факти використання установок "Град" російською стороною з її території проти України.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики з ПТРК і гаубиць обстрілюють українські позиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі