вівторок, 15 липня 2014 08:11

Бойовики з протитанкової зброї обстріляли блок-пост сил АТО

Бойовики з протитанкової зброї обстріляли блок-пост сил АТО
Фото: zn.ua

Члени незаконних збройних формувань (НВФ) в ніч на вівторок здійснили низку обстрілів блок-постів сил антитерористичної операції.

 Про це повідомив керівник групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук.

"Терористами обстріляний з протитанкової керованої ракети блок-пост сил АТО поблизу Степанівки. Втрат серед військовослужбовців немає. Був відкритий у відповідь вогонь", - написав він на своїй сторінці в соцмережі Facebook у вівторок вранці.

Тимчук також розповів, що "двічі проведений обстріл бойовиками блок-поста поблизу Олександрівська (один раз зі стрілецької зброї, другий - з міномета). Втрат серед військовослужбовців немає".

Зі стрілецької зброї обстріляні блок-пости поблизу н.п. Стукалова Балка і Провалля (Луганська обл.).

Крім цього з РСЗВ (реактивних систем залпового вогню) обстріляні позиції сил АТО поблизу Амвросіївки (Донецька обл.). Повідомляється про втрати з боку українських силовиків.

"Продовжується пошуково-рятувальна операція з порятунку екіпажу збитого вчора терористами Ан-26. На даний момент нової інформації щодо долі екіпажу немає. Відомо, що 2 члени екіпажу потрапили в полон", - зазначив Тимчук.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики з протитанкової зброї обстріляли блок-пост сил АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі