неділя, 23 серпня 2015 20:45

Бойовики використовують заборонену зброю переважно вночі - штаб

Бойовики використовують заборонену зброю переважно вночі - штаб
Фото: obozrevatel.com

Сьогодні протягом дня противник обстрілював сили АТО переважно зі стрілецької зброї, але вночі було зафіксовано використання озброєння калібру понад 100 міліметрів.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Вночі на Луганщині бойовики декілька разів обстрілювали наші позиції в Станиці Луганській з гранатометів і великокаліберних кулеметів. А з 5.15 і майже до 6 били по українських підрозділах, у цьому ж населеному пункті, з артилерії калібрів 152 і 122 міліметри та 120-міліметрових мінометів", - йдеться в повідомленні.

"В районі Маріуполя близько 2 ночі, по наших опорних пунктах у Широкиному і Сартані також працювала 152-міліметрова артилерія ворога", - зазначає штаб.

"Поблизу Донецька майже о першій ночі під вогнем 120-міліметрових мінометів опинилися Опитне і Авдіївка. А на Артемівському напрямку о 13.40 бойовики били з мінометів по Троїцькому", - повідомляє прес-центр.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики використовують заборонену зброю переважно вночі - штаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі