понеділок, 12 січня 2015 23:32

Бойовики побили новий рекорд в обстрілі українських позицій

Бойовики побили новий рекорд в обстрілі українських позицій
Фото: podrobnosti.ua

Позиції українських військових обстрілювалися сьогодні бойовиками 64 рази. Крім того, сепаратисти намагалися двічі атакувати донецький аеропорт.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив спікер АТО Андрій Лисенко.

Лисенко зазначив, що кожну добу інтенсивність обстрілів у зоні бойових дій на Донбасі підвищується.

"Якщо за минулу добу у нас було зафіксовано 63 обстріли, то вже сьогодні станом на 18.30 зафіксовано 64 обстріли. І це ми ще не дожили до опівночі", — підкреслив силовик.

Він також повідомив, що українські військові відбили дві атаки бойовиків в районі донецького аеропорту.

"Сьогодні вдало відбито дві потужні атаки на донецький аеропорт. Наші хлопці ці атаки витримали, відбили їх. Зараз там протистояння триває", — заявив Лисенко.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) поранено двох українських військових, загиблих немає.

Варто також зазначити, що кількість бойовиків в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі вперше перевищила кількість українських військовослужбовців. Про це на погоджувальній раді повідомив голова комітету Ради з питань національної безпеки Сергій Пашинський.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики побили новий рекорд в обстрілі українських позицій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі