субота, 17 жовтня 2015 20:20

Бойовики обстріляли Піски, поранили українського військового

Бойовики обстріляли Піски, поранили українського військового
Фото: espreso.tv

Бойовики відкрили вогонь по позиціям сил АТО в районі населеного пункту Піски.

Про це інформує прес-центр АТО.

"17 жовтня у зоні проведення АТО не минулося без провокацій. Терористи в районі населеного пункту Піски о 16 годині відкрили вогонь по нашим позиціям зі стрілецької зброї. В результаті цього поранений однин український військовослужбовець", - йдеться у повідомленні.

У штабі також зазначили, що українські військові продовжують облаштовувати свої позиції, готувати техніку та озброєння до зими: "Не припиняють роботу і військові сапери. Лише за останній тиждень вони знешкодили понад 100 мінно-вибухових предметів, які знаходилися саме у цивільних об'єктах".

"На фоні заяв самопроголошених керівників так званих "ДНР-ЛНР" про перенесення дати виборів у міфічних "народних республіках", триваючому відведенні військової техніки від лінії зіткнення, застосуванні російськими кураторами жорстких санкцій до командирів місцевих бандформувань, не згідних з ідеологією Мінських домовленостей, у місцевих бойовиків спостерігаються панічні настрої. Багато з тих, хто брав участь у збройному конфлікті, виношують наміри щодо переїзду на постійне місце проживання до РФ разом із сім'ями, а той, чиї руки не заплямовані кров'ю, позбувається зброї", - зазначили у прес-центрі.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики обстріляли Піски, поранили українського військового». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі