пʼятниця, 13 травня 2016 23:46

Бойовики ІДІЛ в Іраку розстріляли вболівальників Реала

Бойовики ІДІЛ в Іраку розстріляли вболівальників Реала
video.rambler.ru

В Іраку бойовики ІДІЛ здійснили терористичну атаку на заповнене людьми кафе вболівальників футбольного клубу "Реал Мадрид". З 50 людей 16 загинули, а 20 отримали поранення.

Інцидент стався в місті Балад, розташованому на північ від Багдада. За свідченнями очевидців, бойовиків було п'ятеро чи шестеро. Вони відкрили вогонь по відвідувачах. Також терористи використовували гранати, передає "УНІАН".

"Група терористів ІДІЛ, озброєна АК-47, увірвалася в кафе і почала неприцільно стріляти по тим, хто був усередині. Причини атаки? Вони не люблять футбол, вважають, що він - антимусульманський. Такі атаки можуть продовжитися. Це жахлива трагедія", - розповів іспанській газеті AS про інцидент очільник клубу уболівальників Зіад Субхан, пише "Корреспондент".

Як розповів заступник губернатора провінції Амар аль-Балдауи, нападники були одягнені у форму, що нагадувала форму місцевих силовиків. Після атаки вони сховалися в полях.

Поліцейські почали переслідування і майже наздогнали чотирьох терористів, але вони привели в дію "пояси смертників". Як сказав чиновник, пошук бойовиків триває.

Серед убитих є поліцейські і члени місцевого шиїтського ополчення. Бойовики ІД вже офіційно взяли на себе відповідальність за напад.

Реал висловив свої співчуття рідним постраждалих і вийде на найближчий матч з Депортиво з траурними пов'язками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ІДІЛ захопив найбільше газове родовище Сирії

Нагадаємо, нещодавно в іракському місті Рамаді в результаті теракту, здійсненого бойовиками "Ісламської держави", загинуло 17 військовослужбовців.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики ІДІЛ в Іраку розстріляли вболівальників Реала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі