середа, 12 серпня 2015 19:30

Бойовики били "Градами" та вступили в бій з українськими воїнами

Бойовики били "Градами" та вступили в бій з українськими воїнами
Фото: kvedomosti.com

Протягом всього дня в зоні АТО зберігалася напружена ситуація — противник не зменшує бойової активності на Донеччині та поблизу Маріуполя.

Зокрема бойовики застосовують "Гради" для обстрілів українських позицій.

"Близько 1 ночі найманці з "Градів" вели вогонь по позиціях українських військ у Водяному, Опитному, Пісках, Новоселівці. А з опівночі і до 18 години вечора під мінометним вогнем злочинців опинилися Красногорівка і Мар'їнка.  Поблизу Маріуполя сьогодні окупанти двічі зі 120-міліметрових мінометів і артилерії калібру 122 міліметри били по наших опорних пунктах у Старогнатівці. А близько 14 години, по цьому ж селищу, працювала ворожа артилерія калібру 152 міліметри. Також, грубо порушуючи Мінські угоди, о 3.50 злочинці застосували "Гради" в районі селища Богданівка", - йдеться в повідомленні прес-центру АТО.

"На Артемівському напрямку, близько 3 ночі відбулося бойове зіткнення наших військ з ДРГ противника. 8 бойовиків, з використанням стрілецької зброї, вступили у бій з бійцями АТО на спостережному пункті. В результаті професійних дій наших солдатів ворог відступив", - зазначає прес-центр.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики били "Градами" та вступили в бій з українськими воїнами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі