четвер, 15 січня 2015 19:13

Бойовики 44 рази обстріляли позиції сил АТО, донецький аеропорт - епіцентр бойових дій

Бойовики 44 рази обстріляли позиції сил АТО, донецький аеропорт - епіцентр бойових дій
Фото: unian.ua

Ситуація у зоні проведення антитерористичної операції станом на 18.00 залишається складною. Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Епіцентром протистояння залишається Донецький аеропорт, де бої точилися впродовж цілого дня. З самого ранку бойовики вели вогонь по новому терміналу, застосовуючи стрілецьку зброю, гранатомети, танки та реактивну артилерію. Починаючи з 14 години вони вдалися до штурму. Українські військові відбили атаки терористів, завдаючи їм значних втрат. На даний час бої за аеропорт тривають, "кіборги" продовжують обороняти летовище і не збираються його залишати", - йдеться у повідомленні.

На інших напрямках найгарячіші події розгорталися на Луганщині поблизу Кримське, Сокольників, Трьохізбенки та ТЕЦ Щастя. Тут незаконні збройні формування застосували по позиціях наших військ реактивні системи залпового вогню "Град", а неподалік населеного пункту Сміле відбулося бойове зіткнення.

Як зазначають у прес-центрі, загалом, з 6.00 до 18.00 незаконні збройні формування 44 рази обстріляли позиції сил АТО.

"Надвечір терористи розвернули артилерійські засоби, з яких вели вогонь по українським військовим в районі Донецького аеропорту, в сторону житлових кварталів Донецька. Серед мирних громадян є загиблі. Вочевидь, бойовики мають на меті звинуватити Збройні Сили у зриві мирних домовленостей та загибелі мирних громадян", - зазначається у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики 44 рази обстріляли позиції сил АТО, донецький аеропорт - епіцентр бойових дій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі