неділя, 17 квітня 2016 15:05

Біля села Піски поранені двоє волонтерів з Київської області - поліція

Біля села Піски поранені двоє волонтерів з Київської області - поліція
Дороги біля села Водяне / фото: radiosvoboda.org

Під селом Піски Донецької області в ході обстрілу бойовиків поранено двох волонтерів з Київської області. Волонтери везли допомогу до села Водяне, коли їх авто обстріляли бойовики, повідомляє Головне управління національної поліції у Донецькій області.

Поліцейські про волонтерів дізнались з лікарні міста Селідове. О 00.15 звідти надійшло повідомлення про те, що із зони проведення бойових дій до них доставлено два жителя Київської області.

Слідчо-оперативна група встановила, що постраждали двоє чоловіків 36 і 37 років. О 22.45 прямували на своєму мікроавтобусі в село Водяне.

"В районі Пісок потрапили під гранатометний обстріл. В результаті один з них отримав вогнепальне поранення плеча, а другий вогнепальне поранення грудної клітини. Постраждалі в даний час знаходяться в лікарні, їхньому життю нічого не загрожує", - йдеться у повідомленні.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Як брат лідера ДНР Захарченка влаштував бійку в барі і розбив келих об голову офіціанта

В поліції відкрили кримінальне провадження за статтею терористичний акт.

Нагадаємо, за минулу добу 1 український військовослужбовець загинув при виконанні завдань в зоні проведення АТО. Ще троє отримали поранення.



Зараз ви читаєте новину «Біля села Піски поранені двоє волонтерів з Київської області - поліція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі