неділя, 20 листопада 2022 10:45

Біля Мелітополя у квартири місцевих жителів насильно підселяють окупантів

Біля Мелітополя у квартири місцевих жителів насильно підселяють окупантів
Біля Мелітополя російських військових підселяють в квартири місцевих жителів. Фото: korrespondent.net

У тимчасово захопленому росіянами Мелітополі Запорізької області та навколишніх населених пунктах російських військових підселяють в квартири місцевих жителів.

Через "часткову мобілізацію" в РФ, а також завдяки масовій втечі окупантів з Херсона, до Мелітополя прибуває дедалі більше російських військових. Вільних квартир на всіх вже не вистачає. Про це повідомляє РІА Мелітополь.

Тому, наприклад, колаборант і окупаційний "голова" селища Мирний Юрій Радьков вирішив розібратися з проблемою радикально.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мелітополі бачили вантажівки з трупами росіян

"Ходити з усіма цими "інвентаризаціями", шукати порожню житлоплощу, потім туди розселяти солдатів ‒ це для Радькова дуже клопітно. Набагато простіше офіційно дозволити російським військовим заселятися у квартири до людей. Так, наші читачі повідомляють, що у селищі Мирний рішенням місцевої окупаційної адміністрації до житлових трикімнатних квартир почали підселяти окупантів. Принцип простий: у вас три кімнати – одну віддайте російським солдатам", ‒ повідомляє видання.

Припускають, що мешканців також зобов'язують годувати окупантів та дбати про них.

Російські загарбники традиційно ховаються за мирними жителями на тимчасово захоплених територіях. Зокрема, в Мелітополі на Запоріжжі та в районі військові РФ заселяються в будинки, квартири й установи. Майже в кожному селі перебувають сотні терористів.

Російські окупанти намагаються збирати кров у мешканців тимчасово захопленого Мелітополя на Запоріжжі. Загарбники зазнають втрат, "300"-х доставляють до мелітопольської лікарні, звідки виганяють цивільних.

Зараз ви читаєте новину «Біля Мелітополя у квартири місцевих жителів насильно підселяють окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі