субота, 19 листопада 2022 09:08

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти ховаються за лікарнями та школами на Запоріжжі

Окупанти ховаються за лікарнями та школами на Запоріжжі
У Михайлівці Мелітопольського району російські війська ховаються за лікарнею. Фото: скріншот

Російські загарбники традиційно ховаються за мирними жителями на тимчасово захоплених територіях.

Зокрема, в Мелітополі на Запоріжжі та в районі військові РФ заселяються в будинки, квартири й установи. Майже в кожному селі перебувають сотні терористів, повідомляє видання РІА Мелітополь.

Так, нещодавно російські військові заселилися до школи №22, розташованої на Юрівці. Очевидці кажуть, що на території навчального закладу встановили "Гради".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Запорізькій області окупанти розстріляли родину з двома дітьми – депутат

"А в селищі Михайлівка Мелітопольського району окупанти ховають свою техніку на території лікарні. Зокрема, під вікнами палат пологового відділення. За словами місцевих жителів, у дворі медустанови стоять близько п'яти військових машин", ‒ йдеться в повідомленні.

Місцеві жителі зняли відео, де видно ворожий КамАЗ біля лікарні.

Російські окупанти намагаються збирати кров у жителів тимчасово захопленого Мелітополя на Запоріжжі. Загарбники зазнають втрат, "300"-х доставляють до мелітопольської лікарні, звідки виганяють цивільних. Про це розповів мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі телемарафону.

Російські окупанти перетворили Мелітополь на військову базу, зробили з міста логістичний центр окупованого півдня України.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти ховаються за лікарнями та школами на Запоріжжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі