понеділок, 12 грудня 2022 21:27

Спецтема: Війна Росії проти України

Біля Мелітополя гучна "бавовна". В окупантів великі проблеми
Оновлено

Біля Мелітополя гучна "бавовна". В окупантів великі проблеми
У Мелітополі ввечері 12 грудня чули вибухи. Фото: facebook.com/riamelitopo1

На тимчасово захопленій росіянами території Запорізької області ввечері 12 грудня лунають вибухи.

"Бавовна" завітала у місця скупчення окупантів. Про це повідомив у Telegram міський голова Іван Федоров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни готують свою воєнну базу в діючій школі Мелітополя ‒ ЗМІ

"У рашистів чергова вечірня дискотека. З Токмаку, Михайлівки і передмістя Мелітополя повідомляють про вибухи. Чекаємо підтвердження від Генштабу", – зазначив Федоров.

Місцеве видання "РІА-Мелітополь" також повідомляє, що в Мелітополі та передмісті було чути два гучних вибухи.

Оновлено на 21:24

Telegram-канал "Збройні Сили України. Війна з окупантами" інформує, що відбувся удар по мосту між Мелітополем та Костянтинівкою.

Підтвердив це й міський голова Мелітополя Іван Федоров.

"Втомився" міст, який з'єднував місто із селом Костянтинівка. Це один зі стратегічно важливих мостів після "втоми" Кримського мосту. Саме через нього окупанти перевозили військову техніку зі східного напрямку. Що ж, недорогі рашисти, ЗСУ вже поруч. Тікати будете не озираючись!", – зазначив Федоров.

Українські воїни знищили російських окупантів у Запорізькій області. Також знищили техніку росіян. Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров на брифінгу. За його словами, знищені окупанти у готельно-ресторанному комплексі на околицях Мелітополя. На базі цього комплексу постійно проживав підрозділ ФСБ, який відповідав за аналітику.

У селі Майське Мелітопольського району на Запоріжжі ліквідували "лігво" окупантів у місцевій школі. Вибух там пролунав 11 грудня. Унаслідок "бавовни" ворог не дорахувався частини особового складу. Про це повідомив воєнний кореспондент Андрій Цаплієнко.

Зараз ви читаєте новину «Біля Мелітополя гучна "бавовна". В окупантів великі проблеми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі