понеділок, 21 березня 2022 09:34

Спецтема: Війна Росії проти України

Білоруський фронт: бійці на Волині описали поточну ситуацію

Білоруський фронт: бійці на Волині описали поточну ситуацію
На Волині серед українських військових готовність номер один. Фото: Міністерство оборони

Збройні сили України, добровольці й підрозділи тероборони у Волинській області перебувають у повній бойовій готовності. Лінію оборони укріплюють, погода працює проти потенційних окупантів.

Про це заявив командир добровольчого батальйону "Луцьк" Олександр Тиводар, повідомляє "24 канал".

"Зараз суттєвих змін на цьому напрямку немає. Ми готові. Чекаємо на них. Ті підрозділи, які стояли навпроти нас, так і залишаються. Ми тільки відпрацьовуємо ще більше, ущільнюємо свою оборону й чекаємо", - описав оперативну ситуацію комбат.

За його словами, зараз навіть природа працює на українських військових. На Волині порозливалися річки й болота, що вкрай ускладнить просування ворога.

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну загальні бойові втрати противника зростають фактично щодня. За минулу добу до свіжої статистики додалися приблизно 200 окупантів. Цифра ліквідованих військових РФ виросла до 14 700. Середня швидкість помирання російських солдатів на українській землі становить вісім осіб на годину.

Зараз ви читаєте новину «Білоруський фронт: бійці на Волині описали поточну ситуацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі