понеділок, 14 жовтня 2013 10:56

Безглузда смерть: луцька школярка загинула, намагаючись зробити гарне фото

Безглузда смерть: луцька школярка загинула, намагаючись зробити гарне фото
Фото: google.com.ua

На Прикарпатті загинула 14-річна школярка з Луцька, яка послизнулась біля водоспаду в Яремче. Вона відстала від групи, щоб зробити хороші фото, однак не втрималася на слизьких каменях.

"Сьогодні сталася трагедія, - повідомив 12 жовтня близько 22:00 на своїй сторінці в Facebook мер Луцька Микола Романюк. - Під час екскурсії в Яремче і фотографування біля водоспаду в річку впала одна з учениць нашого міста. На жаль, врятувати її не вдалося. Дівчинка загинула. Мною проведені необхідні заходи по доставці тіла до Луцька і буде надана вся необхідна допомога батькам. Висловлюю співчуття батькам та родині".

Міліція проводить розслідування під контролем прокуратури. Відповідальність за загибель школярки, найімовірніше, буде покладена на дорослих, які супроводжували шкільну екскурсію.

В офіційному повідомленні Управління Держслужби з питань надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області зазначається: "12 жовтня о 13:02 на пункт зв'язку державної пожежно-рятувальної частини № 9 міста Яремче надійшло повідомлення про те, що в місті Яремче біля водоспаду Пробій посковзнулася на камені і впала у річку Прут мешканка Луцька 1998 р.н., яка відпочивала у складі групи (15 осіб) туристів з Луцька".

За словами очевидців, дівчину відразу ж понесло швидким плином. До пошуків туристки були залучені працівники відділення водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області.

Зараз ви читаєте новину «Безглузда смерть: луцька школярка загинула, намагаючись зробити гарне фото ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі