субота, 29 січня 2011 19:48

Батькам "мінера" вінницької школи доведеться заплатити 40 тис грн (ФОТО)
5

28 січня близько 11.35 у Вінниці подзвонили на номер 102 і повідомили про замінування школи № 35. На повідомлення швидко зреагували працівники вибухотехнічної служби та правоохоронці. Вони евакуювали 955 учнів та оточили приміщення школи.

Протягом півтори години сапери оглядали шкільні класи та аудиторії. Виклик виявився хибним.

За словами місцевої мешканки Юлії Войчук, всіх дітей завели у сусідню 36-у школу, поки школу № 35 перевіряли на замінування.

"Я якраз з дитиною гуляла, зайшли у магазин "Гранд". А це, кажуть, понаїхало міліції, пожежників. Дітей стали виводити, і зразу у сусідню відводити. Щоб на вулиці не мерзли. У нашій Вінниці вже я не перший раз чую про ці замінування. Страшно стало, моя ж Настя через три роки також у школу піде", - сказала вона.

Після перевірки вчителі повернули дітей у класи, школа відновила свою роботу.

Дзвінок до міліції надійшов з мобільного номеру, тому "мінера" швидко знайшли. Ним виявився підліток, учень цієї ж школи. За попередніми даними, такий жарт обійдеться йому у 40 тис грн. Саме таку суму мають компенсувати батьки жартівника, який зірвав уроки.

У школі № 35 свого часу навчався Вінницькій міській голова Володимир Гройсман.

Gazeta.ua

Фото: vinnitsa.info

Зараз ви читаєте новину «Батькам "мінера" вінницької школи доведеться заплатити 40 тис грн (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі