пʼятниця, 21 січня 2011 13:36

У Рівному чоловік налякав усе місто бомбою, щоб пожартувати над коханою

У Рівному чоловік налякав усе місто бомбою, щоб пожартувати над коханою

Сьогодні у Рівному міліціонери затримали 50-річного жителя, який невдало пожартував над своєю коханкою. Чоловік побачив по телевізору сюжет про вибухи у Макіївці і вирішив налякати місто бомбою.

В четвер, 20 січня, о 17-ій вечора незнайомець подзвонив пожежникам. Повідомив, що неподалік будинку № 36-а на вулиці Степана Бандери знаходиться автомобіль "ЗАЗ", що нашпигований вибухівкою.

За кілька хвилин на місце прибула команда піротехніків, міліція, рятувальники та "швидка допомога".

"Біля п'ятиповерхівки побачили той самий голубий запорожець. Обшарили його знизу до верху, але нічого схожого на бомбу не знайшли. Перевірили й інші машини – чисто. Зрозуміли, що це була "липа", - сказала Вікторія Івашинюта з прес-служби обласної міліції.

Тоді слідчі заходилися шукати жартівника-аноніма. За кілька годин його вирахували і привезли до міськвідділу.

Телефонного терориста звати Олександр, він приватний підприємець. За хибну погрозу йому "світить" або крупний штраф, або ув'язнення на термін від 6 місяців до 5 років.

"За попередньою версією, він того дня посварився із своєю коханкою і придумав такий спосіб, щоб їй помститися. Автомобіль належить місцевому жителю 53-річному Віталію", - повідомив начальник міської міліції Олексій Лозян.

Сьогодні зранку піротехнікам знову додалося роботи. О 9.18 прийшло повідомлення про замінування сільської школи у Кунині Здолбунівського району. Дітей і вчителів вивели на вулицю. За годину пошуків також ніякої вибухівки не знайшли.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Рівному чоловік налякав усе місто бомбою, щоб пожартувати над коханою ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі