четвер, 05 січня 2023 07:11

Спецтема: Війна Росії проти України

Байден обговорив війну в Україні з лідером республіканців

Байден обговорив війну в Україні з лідером республіканців
Президент США Джо Байден говорив про Україну із лідером республіканців у Сенаті Мітчем Макконнеллом. Фото: pravda.com.ua

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден обговорив війну в Україні з лідером республіканців у Сенаті Мітчем Макконнеллом.

Розмова відбулася під час поїздки американського президента до Кентуккі, повідомляє пресслужба Білого дому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Палата представників США вшосте провалила голосування за спікера

"Ми говорили про зовнішню політику, про Україну, про те, як тримати всіх разом – не лише в Конгресі, а й на міжнародному рівні", – сказав Байден.

Під час спілкування з пресою у Кентуккі Байден також підтвердив, що Білий дім розглядає можливість відправлення бойових машин Bradley в Україну.

Адміністрація президента США оголосить про нове виділення оборонної допомоги Україні. Це станеться впродовж найближчих днів і тижнів, повідомив координатор з питань стратегічних комунікацій Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі.

Сполучені Штати Америки не вважають, що Росія готова до проведення добросовісних переговорів і справжньої дипломатії щодо досягнення миру в Україні на основі статуту ООН та міжнародного права.

Зараз ви читаєте новину «Байден обговорив війну в Україні з лідером республіканців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі