четвер, 06 квітня 2023 18:37

Спецтема: Війна Росії проти України

Авіація та артилерія ЗСУ знищили важливі об'єкти росіян

Авіація та артилерія ЗСУ знищили важливі об'єкти росіян
Підрозділи ракетних військ і артилерії ЗСУ уразили два райони зосередження живої сили противника, два склади пально-мастильних матеріалів та ворожу станцію РЕБ. Фото: Генштаб

Українські захисники продовжують знищувати російських загарбників та ворожу техніку.

Зокрема, авіація Сил оборони за добу завдала шість ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів, а підрозділи ракетних військ і артилерії уразили два райони зосередження живої сили противника, два склади пально-мастильних матеріалів та ворожу станцію радіоелектронної боротьби. Про це 6 квітня повідомив Генштаб ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прикордонники показали відео, як виходили з оточення

Водночас ворог протягом доби завдав чотири ракетних та сім авіаційних ударів, здійснив понад 10 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та цивільній інфраструктурі населених пунктів.

"Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів і надалі залишається високою по всій території України", – наголосили в командуванні.

На Донбасі тривають важкі бої за Бахмут. Російські підрозділи ВДВ навколо міста, ймовірно, отримали термобаричні ракетні системи ТОС-1.

Росіяни на фронті у Бахмуті поволі просуваються вперед, свідчать свіжі карти Інституту вивчення війни (ISW).

Ситуація в Луганській та Харківській областях залишається напруженою.

Зараз ви читаєте новину «Авіація та артилерія ЗСУ знищили важливі об'єкти росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі