вівторок, 11 вересня 2018 08:25

АТОвець Ананьєв розповів, за що його затримали

Автор: ТСН
  Ветерана АТО і письменника Валерія Ананьєва затримали через бійку
Ветерана АТО і письменника Валерія Ананьєва затримали через бійку

Ветерана АТО і письменника Валерія Ананьєва затримали через бійку.

У 2016 році під час занять в спортзалі в селищі Гвардійське він ударив місцевого жителя і зламав йому ніс. Про це у Facebook написав Юрій Бутусов, посилаючись на коментар Ананьєва.

"Дуже здивований моїм затриманням. Мені прикро, що через це зірвалась моя зустріч з читачами, прийшло кілька сот людей. Причина затримання – ситуація 2016-го року. Тоді під час занять в спортзалі в селищі Гвардійське в мене виникла суперечка з місцевим жителем, чоловіком. Я був неправий – завдав йому удар. Визнавав це тоді, визнаю і зараз. У чоловіка був зламаний ніс. Тоді це визначали як легкі тілесні ушкодження. Я пропонував компенсувати шкоду тою сумою, яку міг зібрати на той час, але його родина не погодилась. В 2017-му справу було закрито. Але в 2018-му добилися відновлення справи. І тепер там фігурують тілесні ушкодження середньої важкості. Саме через це знов ухвалили мене затримати", - каже Ананьєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ананьєв на ніч залишився у райвідділі поліції

Він додав, що жодних претензій до поліції не має - поліцейські поводяться "настільки коректно та виважено, наскільки це можливо".

 

На Дніпропетровщині затримали ветерана АТО та блогера Валерія Ананьєва. Чоловіка затримали незадовго до презентації своєї книги "Сліди на дорозі".

Зараз ви читаєте новину «АТОвець Ананьєв розповів, за що його затримали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі