понеділок, 10 вересня 2018 23:37

Ананьєв на ніч залишився у райвідділі поліції

Ананьєв на ніч залишився у райвідділі поліції
Ветеран Валерій Ананьєв затриманий поліцією у підозрі в нанесенні тілесних ушкоджень середньої тяжкості / фото: Сергій Мазур

Ветера АТО та письменник Валерій Ананьєв на ніч залишився у райвідділі поліці міста Новомосковська, що на Дніпропетровщині.

З ним зустрівся народний депутат Андрій Денисенко, пише уц себе на Facebook координатор С14 Сергій Мазур.

Ветерана затримали сьогодні ввечері у Дніпрі незадовго до презентації своєї книги "Сліди на дорозі".

"Валерія лишають на ніч у райвідділку. Така ухвала суду, яку порушити не можна. Обіцянки ментів - пустотрьоп, щоб народ розійшовся. Завтра (вівторок) суд по Валерію буде не раніше 13:00 за адресою вул. Велика Ковалівка 10Б (Новомосковськ). Точний час буде відомо лише завтра зранку, але треба у будь-якому разі орієнтуватись на годину дня", - йдеться у повідомленні.

Ананьєву закидають статтю "Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження" за бійку в січні 2016 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голова кипіла" - десантник розповів про перехід на українську

Біля райвідділу поліції зібрались прихильники ветерана. Поліцейські випустили його до них ,аби вони могли поспілкуватись.

"Сиджу в наручниках в машині поліції. Прошу у всіх вибачення. Презентації на буде. Везуть до відділу поліції в Новомосковськ", - написав Валерій Ананьєв у Facebook.

Зараз ви читаєте новину «Ананьєв на ніч залишився у райвідділі поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі