понеділок, 10 вересня 2018 22:31

Поліція затримала ветерана та блогера Ананьєва

Поліція затримала ветерана та блогера Ананьєва
Ананьєва звинувачують у нанесенні тілесних ушкоджень. Фото: "Цензор.нет"

На Дніпропетровщині затримали ветерана АТО та блогера Валерія Ананьєва.

"Сиджу в наручниках в машині поліції. Прошу у всіх вибачення. Презентації на буде. Везуть до відділу поліції в Новомосковськ", - написав він у Facebook.

Чоловіка затримали незадовго до презентації своєї книги "Сліди на дорозі".

"За п'ять хвилин до початку презентації, в холі міської бібліотеки до Валерія підійшло четверо чоловіків у штатському. Представились поліцейськими Новомосковська, показали значок і посвідчення. Сказали що затримують його за чиєюсь заявою. Повезли в міськвідділ Новомосковська. більше інформації поки немає", - написав свідок затримання Ігор Хмільовський

"Валера Ананьєв, якого менти затримали перед презентацією його книги, зараз знаходиться в райвідділі Новомосковська. Йому закидають статтю 122 ч.1 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження - Gazeta.ua) за те, що він раніше комусь дав по мордах. (Тут я подробиць не знаю, було це чи ні). Далі решіток РВВС людей не пускають. Наші люди на місці, якщо чого буде відомо додатково - доповню пост", - написав активіст В'ячеслав Поезднік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голова кипіла" - десантник розповів про перехід на українську

Ананьєву дали поговорити з шанувальниками на сходинках РВВС. Завтра о 9:00 пройде суд.

На офіційному сайті МВС зазначили, що блогер знаходився в розшуку з квітня 2018 року.

Валерій Ананьєв - 24-річний ветеран АТО, колишній десантник 25-ї бригади. На війні автор роману провів близько трьох років.

Перебуваючи в зоні бойових дій, Ананьєв знімав фото і відео.

У своїй книзі "Сліди на дорозі" автор розмістив 100 QR-кодів, зісканувавши які, читач зможе зануритися в реальність і побачити справжню картину описаного в книзі епізоду.

Зараз ви читаєте новину «Поліція затримала ветерана та блогера Ананьєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі