неділя, 29 жовтня 2017 16:30

АТОвці викрали 14-річного хлопця

АТОвці викрали 14-річного хлопця
Вивезли хлопця до лісу. Фото: "СтопКор"

У Коломиї Івано-Франківської обл. стався конфлікт між місцевою родиною та АТОвцями.

Потерпілі кажуть, що чоловіки вивезли 14-річного підлітка до лісу. Там його роздягнули, змушували співати гімн України та намагалися вирізати слово "Україна" на спині, передає ТСН.

Поліцейські підозрюють 7 осіб та працівників муніципальної інспекції, керівник якої звільнився через кілька днів після події.

"Невдовзі потерпілі, серед яких, окрім хлопця, була побита цими ж чоловіками жінка, відмовилися співпрацювати зі слідством. Просять не розслідувати дану справу, бо вони не мають претензій. Психологічного впливу немає, ніхто нікого не боїться. Скорше всього, фінансова допомога", – каже керівник місцевого відділу поліції Остап Білейчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У волонтера знайшли арсенал зброї та вибухівки з АТО

Мати викраденого не погодилась спілкуватися з репортерами.

Місцеві мешканці повідомили, що конфлікт розпочався, коли в будинку зникло світло. Голова ОСББ викликав електрика. Той виявив, що один із мешканців перетворив електрощитову на власну комору. Цей мешканець накинувся на електрика з кулаками. Потім у конфлікт втрутився його син із друзями. Серед них був і викрадений підліток.

Потім прийшли АТОвці. Вони спробували утихомирити нападників. За словами очевидців, потім вони вдерлися до квартири нападника, побили його, а одного з підлітків вивезли в ліс.

Мешканці будинку мають відеозапис конфлікту. Кажуть, що та родина тримає їх усіх у страху.

Викрадачам загрожує 5 років позбавлення волі. Мешканці обіцяють захищати ветеранів АТО.

У Харківські області правоохоронці затримали злочинне угрупування, яке займалось вимаганням, повідомляє прес-служба місцевої поліції.

Зараз ви читаєте новину «АТОвці викрали 14-річного хлопця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі