пʼятниця, 10 червня 2016 15:41

9-річний хлопчик помер від невідомого отруйного укусу

9-річний хлопчик помер від невідомого отруйного укусу

У селі Костянтинівка Пологівського району Запоріжжя 9-річний хлопчик помер від тваринного або рослинного яду. Про це пише "Районка".

"Хлопчик повернувся додому зі школи-інтернату після навчання і поскаржився батькам на біль у нозі. Дитину кілька разів возили в лікарню. Лікарі хлопчика обстежили, зробили рентген і призначили лікування амбулаторно. Хлопчикові ставало все гірше, і в результаті врятувати пацієнта лікарям "швидкої" не вдалося", - пише видання.
При реєстрації смерті причиною в довідці було зазначено: отруєння внаслідок контакту з неуточненими отруйними тваринами або рослинами. Точна причина смерті не встановлена, очікується висновок гістологічного обстеження судово-медичної експертизи.

У лікарні створена спеціальна комісія, яка займається вивченням і розслідуванням цього випадку.

"Поки не порушено кримінальну справу, чекають результатів гістологічної експертизи з Харкова. Вже за її результатами будуть проводити розслідування, щоб з'ясувати, чи мало місце не надання належної медичної допомоги з боку медиків та інші обставини справи", - розповів в. о. начальника Пологівського відділення поліції Олександр Кобець.

Читайте також: На птахофабриці "Наша Ряба" машиніст втопився у крові

Зараз ви читаєте новину «9-річний хлопчик помер від невідомого отруйного укусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі