вівторок, 07 травня 2019 15:45

70-річна жінка отримала вирок за смертельну аварію

70-річна жінка отримала вирок за смертельну аварію
У Одесі 70-річну Лідію Войтову засудили до 5 років в'язниці. Жінку визнали винною у скоєнні смертельної аварії, в якій загинули 4-річна дитина та її 20-річна тітка. Фото - Думская

У Одесі 70-річну Лідію Войтову засудили до 5 років в'язниці. Жінку визнали винною у аварії на Тераспільському шосе, в якій загинули 4-річна дівчинка та її 20-річна тітка. Таке рішення виніс суддя Малиновського райсуду міста Олексій Стариков у вівторок, 7 травня.

Також жінку на 3 роки позбавили права керувати транспортними засобами. Частково задовольнили цивільний позов потерпілих. Вони вимагали 1,5 млн грн компенсації моральної шкоди, але суд призначив виплатити 100 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Києвом п'яний депутат влаштував смертельну ДТП

"Нікому не бажаю опинитися на моєму місці", - сказала Войтова на виході із зали суду, відмовившись від подальших коментарів, передає ТСН.

Прокуратура вимагала для Войтової 8 років позбавлення волі. Засуджена може подати апеляцію протягом місяця. Поки вирок не набув чинності, вона залишиться на волі під заставу 576 тис. грн.

Аварія сталася 2 червня 2018-го біля біопарку в Одесі. Автомобіль Toyota RAV4 збив на пішохідному переході 4-річну дівчинку. Вона померла на місці. Родичку, яка була з нею, забрали до реанімації в тяжкому стані – вона померла згодом. Під час наїзду на людей автомобіль отримав механічні пошкодження, характер яких може вказувати на те, що машина рухалася з великою швидкістю та не гальмувала.

Зараз ви читаєте новину «70-річна жінка отримала вирок за смертельну аварію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі