четвер, 20 червня 2019 08:14

46 днів коми: помер черкаський журналіст Вадим Комаров

46 днів коми: помер черкаський журналіст Вадим Комаров
Помер черкаський журналіст 57-річний Вадим Комаров. Був у штучній комі 46 днів після жорстокого побиття у центрі Черкас. Нападників не знайшли. Фото - facebook.com/sergiy.tomilenko

Сьогодні вночі, 20 червня, помер черкаський журналіст 57-річний Вадим Комаров. Чоловік пробув у штучній комі 46 днів після жорстокого побиття у центрі Черкас. Мав важку черепно-мозкову травму.

Про смерть журналіста повідомив у Facebook активіст Валерій Макєєв.

"Убивць та замовників вбивства не знайдено і не покарано. Два тижні тому я задавав гострі запитання представникам правоохоронних органів щодо абсолютно очевидних речей, повязаних із розслідуваннями Вадима Комарова. Які, як на мене, дивним чином знаходяться поза увагою слідства, яке, знову ж таки, як на мене, надмірно утаємничено. Наразі відповідей на гострі запитання щодо розслідування злочинів немає", - написав Макєєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я буду тебе кінчати!" - побили журналіста

Єдина версія убивства, яку поділяють черкаські журналісти, - саме професійна діяльність Вадима Комарова, каже голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко.

"Він був незручним для багатьох місцевих політиків. Ставив незручні питання про корупцію в Черкасах, порушував резонансні теми", - говорить Комаров.

Коли і де прощатимуться з убитим журналістом – повідомлять пізніше.

Побитого журналіста з розбитою головою 4 травня близько 9-ї години ранку побачили перехожі на перехресті вул. Надпільноі і Небесної Сотні. Вони і викликали "швидку". Чоловік весь час перебував у стані медичної коми. Мав глибоку мозкову травму – пошкоджена була третя частина мозку. Журналістові провели дві операції, але врятувати не змогли.

Зараз ви читаєте новину «46 днів коми: помер черкаський журналіст Вадим Комаров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі