субота, 04 травня 2019 13:44

Журналістові проломили голову: стан украй важкий

Журналістові проломили голову: стан украй важкий
Черкаського журналіста Вадима Комарова жорстоко побили. Фото - procherk.info

Черкаського журналіста Вадима Комарова жорстоко побили.

Він у важкому стані знаходиться в реанімації міської лікарні №3, повідомив у Facebook депутат міськради Олександр Радуцький.

Побитого журналіста з розбитою головою 4 травня близько 9-ї години ранку побачили перехожі на перехресті вул. Надпільноі і Небесної Сотні. Вони і викликали "швидку", повідомляє місцеве видання "Прочерк".

"Необхідна допомога всіх світил від медицини і молитва за його здоров'я. Гарантії 50 на 50", - написала в соцмережі Світлана Комарова.

Вадим Комаров в своїх публікаціях неодноразово порушував дуже гострі теми. Одна з найгучніших публікацій за останній час - про обставини п'яного бунту в Черкаській колонії №62. Серед інших тем публікацій Комарова - розкрадання бюджетних коштів, незаконне будівництво, корупція в Черкаській міськраді. У 2016 році журналіста намагалися застрелити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я буду тебе кінчати!" - побили журналіста

Голова НСЖУ Сергій Томіленко підтвердив, що побитий журналіст перебуває у важкому стані.

"Зараз Вадим знаходиться в реанімації в дуже важкому стані. Журналіст часто порушував резонансні теми, реально дратував багатьох в Черкасах, хто мав велику владу і великі гроші .... Сподіваємося на професійну роботу лікарів-реаніматорів, а правоохоронці належним чином будуть розслідувати черговий акт грубої атаки на журналістів. Б'ють одного, а безкарністю намагаються залякати всіх ... ", - написав він.

У Києві напали на журналістів та правозахисників, які знімали незаконний видобуток піску на Видубичах. Активістів зустріли озброєні молодики, які забезпечували проїзд вантажівкам з награбованим піском.

Зараз ви читаєте новину «Журналістові проломили голову: стан украй важкий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі