вівторок, 31 березня 2020 10:29

43-річного чоловіка та його матір знайшли мертвими в будинку

43-річного чоловіка та його матір знайшли мертвими в будинку
На Одещині знайшли мертвими 43-річного чоловіка та його 77-річну матір. Дружина та донька загиблого - в лікарні. Фото: youtube.com

Увечері 30 березня у приватному будинку в селі Латівка Біляївського району Одещини знайшли мертвими 43-річного чоловіка та його 77-річну матір.

42-річну дружину загиблого та їхню 8-річну доньку у вкрай важкому стані забрала "швидка". Попередня причина – отруєння чадним газом, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 33-річна вагітна та 10 її дітей ледве не загинули в будинку

"Родину виявили родичі, які, не додзвонившись до жодного з потерпілих, приїхали пересвідчитися, чи все з ними гаразд. Обставини з'ясовуються, за попередніми даними, люди отруїлися чадним газом від газового котла", - сказано в повідомленні.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження, в рамках якого буде призначено низку експертиз.

У селі Чепеліївка Білоцерківського району на Київщині сталася пожежа. Зайнявся приватний будинок на вулиці Зеленій у дачному кооперативі "Механік". Загинули 2 людей – 55-річна жінка та її 14-річний син.

Зараз ви читаєте новину «43-річного чоловіка та його матір знайшли мертвими в будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі