пʼятниця, 24 квітня 2020 18:10

2-річний хлопчик помер страшною смертю: підозрюють матір та її співмешканця

2-річний хлопчик помер страшною смертю: підозрюють матір та її співмешканця
У селищі Слобожанське на Дніпропетровщині 2-річний хлопчик помер від побоїв. Фото: socportal.info

23 квітня у селищі Слобожанське на Дніпропетровщині загинув 2-річний хлопчик.

У завданні смертельних ушкоджень підозрюють матір та її співмешканця, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Попередньо, чоловік у присутності матері завдав хлопчику тілесних ушкоджень та залишив його в ліжку. На ранок вони виявили, що дитина не подає ознак життя. Співмешканець жінки втік, а мати викликала швидку допомогу, яка констатувала смерть хлопчика. Чоловіка затримали", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мати побила 3-річну доньку: дитину госпіталізували

Жінка лікарям сказала, що маленький син упав на батарею та сильно вдарився. Тіло дитини було вкрито синцями, а на лобі була величезна гематома. Проте, за оцінкою медиків, дитина була мертва щонайменше 8 годин. Чому мати не викликала одразу "швидкої", вона пояснити не змогла, повідомляє ТСН.

Сусіди та родичі родини розповідають, що і жінка, і її приятель пиячили, з квартири постійно було чути крики та сварки.

У поліції відкрили два кримінальних провадження за фактом завдання тяжких тілесних ушкоджень та залишення дитини в небезпеці.

У Херсоні арештували без права на заставу 21-річного Олександра Науменка, якого підозрюють у вбивстві пасинка 2-річного Артема. Встановлено, що чоловік умисно завдав хлопчику численних ударів невстановленим предметом в обличчя, голову та в інші частини тіла. Дитина отримала забої головного мозку та закриту черепно-мозкову травму. Також на тілі виявили давніші синці. Це свідчить, що вітчим неодноразово "виховував" сина співмешканки, за словами експертів.

Зараз ви читаєте новину «2-річний хлопчик помер страшною смертю: підозрюють матір та її співмешканця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі