вівторок, 29 вересня 2015 09:11

"1-й армійський корпус ДНР" перейшов під командування російського генерал-майора - Тимчук

"1-й армійський корпус ДНР" перейшов під командування російського генерал-майора - Тимчук
Фото: thehz.ru

Кадрові російські військові взяли на себе командування одним із підрозділів терористичної "ДНР".

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук

"Здійснюється ротація командного складу так званого 1-го армійського корпусу "ДНР" ("1 АК ДНР") російсько-терористичних військ. З'єднання прийняв під командування кадровий російський військовослужбовець, генерал-майор ЗС РФ, позивний "Туман". 100-ю бригадою "1 АК ДНР" командує російський офіцер з позивним "Купол"", - написав Тимчук.

Він також повідомив, що російський Генштаб не вирішив низку організаційних питань, пов'язаних із ротацією підрозділів ЗС РФ на Донбасі, що викликає невдоволення російських вояків.

"Зокрема, при перетині російсько-українського кордону старші команд (командири підрозділів) змушені самостійно шукати виходи на уповноважених співробітників ФСБ і вирішувати питання про невнесення російськими прикордонниками персональних даних цих військовослужбовців ЗС РФ в уніфіковану базу ФСБ (як громадян, які перетинають кордон). Одночасно т.зв. "Прикордонники ДНР" прагнуть ставити відмітки про перетин кордону в паспорти російських "відпускників", що також викликає крайнє невдоволення останніх", - йдеться у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «"1-й армійський корпус ДНР" перейшов під командування російського генерал-майора - Тимчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі