середа, 22 червня 2016 16:26

14-річна дівчина стрибнула з недобудованої багатоповерхівки

14-річна дівчина стрибнула з недобудованої багатоповерхівки

У Миколаєві з недобудованої багатоповерхівки будинку №11 по проспекту Героїв України (Героїв Сталінграду) вдень 21 червня стрибнула 14-річна дівчинка. Дитина померла в лікарні, слідчим розпочато кримінальне провадження, встановлюються причини, що спонукали неповнолітню до такого вчинку. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції області.

"Повідомлення про те, що з висоти 9 поверху багатоповерхівки стрибнула дівчина надійшло близько 11:00 год. На місце виїхала швидка допомога та слідчо-оперативна група. Неповнолітню, яка ще була жива, доставлено до лікарні, де через декілька годин вона померла", - розповіли правоохоронці.

Відомо, що дівчинці було 14 років. За свідченням родичів, з дому вона пішла о 10-й год. ранку, але свій мобільний телефон залишила. Також поліцейські знайшли передсмертну записку. Її зміст не розголошують.

Триває слідство.

Читайте також: Жінку підстрелили на ринку

Торік у цій ж недобудові загинули двоє підлітків. 28 липня 2015 року в шахту ліфта впав 15-річний хлопець — його життя врятувати не вдалося, від отриманих травм він помер у лікарні. 17 серпня 2015 року з недобудови впав 16-річний підліток. Від отриманих травм він помер на місці події.

Нагадаємо, 8 червня на території недобудованої поліклініки по вулиці Потьомкінській, 131 з висоти п'ятого поверху зірвався і розбився на смерть 12-річний школяр. Раніше тут знайшли обгорілою Оксану Макар.

Зараз ви читаєте новину «14-річна дівчина стрибнула з недобудованої багатоповерхівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі