четвер, 03 лютого 2011 12:34

У Києві отруїли собаку американського дипломата

 У Києві отруїли собаку американського дипломата

У столиці знову вбивають собак. В Оболонському районі загинули близько десятка бродячих псів. А в Шевченківському жертвами зловмисників стали домашні улюбленці. Після прогулянки в Павловському сквері в центрі Києва померли п'ятеро чотирилапих. Їх господарі, серед яких і дипломат американського посольства, вже написали заяви в міліцію. Вони впевнені - їх вихованців отруїли.

Щодня жителі навколишніх будинків вигулюють в Павловському сквері в центрі Києва своїх собак. У той вечір тут знаходився зі своїм ретривером і прес-аташе американського посольства. Установа - поруч зі сквером, і його співробітники часто приходять сюди зі своїми вихованцями.

"Через три години після прогулянки собака став гавкати і стогнати від болю. Коли приїхали ветеринари, він вже був мертвий. Після огляду лікарі сказали, що пса отруїли. Це нелюдяно по відношенню до тварин, а також до їхніх господарів", - сказав прес-аташе Посольства США в Україні Джеймс Вольф.

У той вечір померли ще чотири собаки. У всіх - однакові симптоми. Господарі загиблих тварин підозрюють: це справа рук місцевих двірників.

Експертизу собаківники поки не проводили. Але написали заяви в міліцію. Адже навмисне отруєння тварин - кримінально карається. Винним може загрожувати штраф або арешт до двох років.

Подробности

Зараз ви читаєте новину « У Києві отруїли собаку американського дипломата ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі