пʼятниця, 05 травня 2017 01:37

Владиславу Леонову поховали у весільній сукні і фаті

У Черкасах справили дев'ятини по 20-річній Владиславі Леоновій. Потрапила в ДПТ. Їхала в автівці з родичами. У них врізалися Жигулі, що виїхали на червоне світло світлофора. Владислава отримала тяжку травму голови, розрив селезінки й печінки. 5 днів була в комі. До тями так і не прийшла.

"У день смерті Влади ми були в лікарні до восьмої вечора. Лікарі знову збирали консиліум. Запросили обласного нейрохірурга. В нас була впевненість, що організм Влади справиться. Та за 15 хвилин до опівночі задзвонив мій мобільний. Лікар сказав: "О 23:05 серце Влади зупинилося. Ми ще 40 хвилин намагалися його запустити". Мені стало зле, викликали швидку допомогу. До ранку ми з чоловіком не зімкнули очей", - розповіла кореспонденту Gazeta.ua мати покійної Оксана В'ячеславівна.

Автор: сімейний архів
  Владислава Леонова 5 днів була в комі. До тями так і не прийшла
Владислава Леонова 5 днів була в комі. До тями так і не прийшла

"У лікарні один із медиків розповів: "Влада жила за рахунок "акумулятора" який стимулює поштовхи серця в молодих людей. Коли він "сів", воно зупинилося", - додала вона.

Владислава Лєонова була студенткою 3 курсу Черкаського державного технологічного університету.

Автор: сімейний архів
  Владислава Леонова 5 днів була в комі. До тями так і не прийшла
Владислава Леонова 5 днів була в комі. До тями так і не прийшла

"Влада любила поезію. Була добра й весела. Ми жили незаможно. У маминій двокімнатній квартирі мешкала Влада, її молодша сестра Єва і я з чоловіком, Влада завжди казала: "Як почну заробляти, придбаю великий будинок. У кожного буде своя кімната", - розповіла Оксана В'ячеславівна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не стало матері 22 дітей

Владиславу поховали на міському кладовищі. Вбрали у весільну сукню і фату. Попрощатися з нею прийшли 500 людей.

37-річний Денис "Красавчик" Майборода загинув у зоні АТО 30 квітня. Служив у військовій частині В1109. Був командиром 2-го відділення 1-го взводу роти глибинної розвідки 131-го окремого розвідувального батальйону. На війну пішов добровольцем у 2014 році

Зараз ви читаєте новину «Владиславу Леонову поховали у весільній сукні і фаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі