понеділок, 04 березня 2019 13:53

У Британії помер соліст гурту The Prodigy

  Музикант був знайдений мертвим вранці 4 березня в своєму будинку в Ессексі у Великобританії. Фото: strana.ua
Музикант був знайдений мертвим вранці 4 березня в своєму будинку в Ессексі у Великобританії. Фото: strana.ua

У Великій Британії у віці 49 років пішов з життя вокаліст групи The Prodigy Кейт Флінт.

Музикант був знайдений мертвим вранці у понеділок, 4 березня, у своєму будинку, в графстві Ессексі.

Поліція працювала на місці події цього ранку. Його смерть не вважається підозрілою. Також, правоохорнці повідомили, що поки рано називати причини смерті, але не виключили, що це може бути серцева недостатність.

"Ми були присутні, і, на жаль, 49-річний чоловік був оголошений мертвим на місці події. Його найближчі родичі були проінформовані", - повідомив представник поліції Ессекса.

Група The Prodigy повинна була виступити в Києві на фестивалі UPark цього літа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер гітарист The Monkees Пітер Торк

The Prodigy утворився в 1990 році у Великобританії. Ініціатором і ідейним натхненником по праву вважається Ліам Хоулетт. У середній школі хлопчика захоплювали популярні хіп-хоп-групи і фільми про брейкерів. У першому складі вокалістами були Кіт Флінт і Максим реаліті, а клавішником – лірою Торнхілл. Ліама вважався універсальним музикантом, який відповідав за ударні, гітару і клавіші. Також до складу входила танцівниця Шаркі.

Назва групи було взято від фірми першого синтезатора Хоулетта – "Moog Prodigy", який він придбав на гроші, зароблені на будівництві.

У 1996 р. в світ вийшов сингл "Firestarter", на якому вперше вокальні партії були виконані Флінтом – пісня посіла першу сходинку британського хіт-параду синглів, а також побилася в чарти США.

Зараз ви читаєте новину «У Британії помер соліст гурту The Prodigy». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі