неділя, 11 червня 2017 10:34

Помер перший виконавець ролі Бетмена
5

Помер актор Адам Уест - перший виконавець Бетмена
Фото: glavcom.ua
Помер актор Адам Уест (на фото зліва) - перший виконавець Бетмена
Помер актор Адам Уест - перший виконавець Бетмена
Помер актор Адам Уест - перший виконавець Бетмена
Помер актор Адам Уест - перший виконавець Бетмена

Американський актор Адам Уест помер в Лос-Анджелесі у віці 88 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пішла з життя зірка культового серіалу

Про це повідомляє The Hollywood Reporter з посиланням на офіційного представника актора.

Останнім часом Уест страждав від лейкемії. Він пішов з життя в оточенні близьких.

Актор виконав роль супергероя Бетмена в однойменному телевізійному серіалі, заснованому на коміксах. Його показували в США з 1966 по 1968 рік. Після закриття "Бетмена" кар'єра Уеста пішла під укіс, як і інших провідних акторів серіалу. Він курсував від одного другосортного телесеріалу до іншого, знімався в прохідних фільмах і жодної гарної ролі знайти не міг, так як, на думку продюсерів, занадто сильно асоціювався у глядачів з образом Бетмена.

Пізніше Уест озвучував в популярному мультсеріалі "Гріфіни" (Family Guy) одного з персонажів — мера з такими ж, як у нього, ім'ям і прізвищем. В кінці 1970-х і початку 1980-х Уест багато працював над озвучуванням мультсеріалів на супергеройський тематику. Він навіть повернувся до своєї найзнаменитішої ролі в мультсеріалі 1977 року "Нові пригоди Бетмена", де возз'єднався з Бертом Уордом, що грав в оригінальному серіалі Робіна.

На четвертому курсі коледжу Уест одружився на Біллі Лу Йігер. Незабаром після переїзду на Гаваї, Уест розлучився з першою дружиною і одружився на місцевій дівчині, Фрісбі Доусон, яка народила йому доньку Джонелль в 1957 році і сина Хантера в 1958 році.

У 1972 році Уест одружився втретє, на Марселлі Тагард Лір. Від цього шлюбу у нього четверо дітей.

Одна з "дівчат" Джеймса Бонда, британська актриса Моллі Пітерс, померла в 75-річному віці. Причина смерті партнерки "агента 007" Шона Коннері на даний момент невідома.

Зараз ви читаєте новину «Помер перший виконавець ролі Бетмена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі