середа, 27 січня 2021 17:10

"Не стало мами": медсестра померла від коронавірусу

"Не стало мами": медсестра померла від коронавірусу
Тетяна Боцюра померла від ускладнень коронавірусу. ФОТО: Facebook.com

Від ускладнень коронавірусу померла Тетяна Боцюра. Вона працювала медсестрою у Вінницькій клінічній лікарні імені Миколи Пирогова. Жінку поховали 25 січня.

Депутатка Вінницької міської ради Олена Верлан написала про це у Facebook.

"Наші молодші діти ходять в один клас. Велика біда прийшла в родину. Не стало матері Тані. Син Максим о 5:47 написав у групі класу: "Підтримайте мене, друзі! У мене померла мама". Тетяна Боцюра працювала медичною сестрою. Залишились без матері 2 сини Максим і Юрій. Медики віддають своє життя в боротьбі за наші. Шана і світла пам'ять Тетяні Степанівні. Щирі співчуття рідним і близьким.", – написала депутатка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Борис Грачевський помер від коронавірусу

Діагноз "коронавірус" в Україні підтвердили у 54 808 медичних працівників, за даними Профспілки працівників охорони здоров'я. Це близько 20% усіх медиків країни. 8486 хворіли у важкій формі. 481 медичний працівник помер. Це приблизно 2% загальної кількості померлих від коронавірусу в Україні.

Разові компенсації отримали 36 сімей померлих від коронавірусу медпрацівників і 9 медиків, яким встановили інвалідність після Covid-19, повідомив Фонд соціального страхування видання Liga.net.

Зараз ви читаєте новину «"Не стало мами": медсестра померла від коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі