середа, 27 грудня 2017 13:35

"Чому цього підсвинка держава повинна акредитувати?" - Винничук про новий фільм Зеленського

"Чому цього підсвинка держава повинна акредитувати?" - Винничук про новий фільм Зеленського
Письменник Юрій Винничук критикує державне фінансування фільму Володимира Зеленського "Він і вона". Фото: CUT Insight

Письменник Юрій Винничук критично поставився до нового комедійного фільму керівника Студії "95 Квартал" Володимира Зеленського "Він і Вона". Актор зніметься в ньому разом зі співачкою Настею Каменських.

Частину витрат на картину пообіцяло відшкодувати Держкіно.

"А шо - фільмєц-та будєт на тєлячьєй мовє, как давєчя заявіл расійскій дєпутат і шоумен Пйотр Талстой? Ілі всьо же на общєпанятнам? Бо мені не понятно, чому цього підсвинка держава повинна акредитувати?"- написав на своїй сторінці в соцмережі Винничук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Малороси іржуть самі над собою": шоумен різко висловився щодо заборонених "Сватів"

Державне агентство України з питань кіно уклало угоду з компанією "Кіноквартал" на виробництво романтичної комедії "Він і Вона". Режисером стане Володимир Зеленський, продюсер забороненого в Україні серіалу "Свати".

Сума державної фінансової підтримки проекту складе 17,7 млн грн. Загальний бюджет виробництва виробництва - 35,9 млн грн. Авторами сценарію стали Олександр Щур і Станіслав Зубрицький. Продюсери – Володимир Зеленський, Андрій Яковлєв, Сергій Шефір та Борис Шефір.

Зараз ви читаєте новину «"Чому цього підсвинка держава повинна акредитувати?" - Винничук про новий фільм Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі