четвер, 05 листопада 2009 18:09

Собак купають у ванні з підігрівом

Автор: фото: Тамара ТИСЯЧНА
  Ірина та Руслан Ящуки купають дворічну німецьку вівчарку. Приїхали за викликом на Крутий спуск
Ірина та Руслан Ящуки купають дворічну німецьку вівчарку. Приїхали за викликом на Крутий спуск

Подружжя Ящуків із Вінниці відкрило новий бізнес — пересувну купальню для тварин. Уживаний автофургон купили у Великій Британії за $25 тис.

— Ми побачили таку мийку на телеканалі "Енімал пленет". Почали цікавитися. Таких немає ні в Україні, ні в Росії, — розповідає Руслан Ящук, 37 років.

Фургон має електричну підстанцію, яку підключають у клієнтів. Собак купають у пластиковій ванні з підігрівом. Є два великих баки. Один призначений для чистої води. Інший — для використаної.

У ванній пса прив"язують. Миють шампунем проти бліх. Потім сушать феном, розчісують шерсть і прискають парфумами для тварин. Далі чистять вуха та підстригають пазурі.

— Дворових у машину не затягнеш: бояться. Квартирні люблять купатися, — каже бізнесмен. — А щоб не хвилювалися, господарі завжди поруч. Плануємо посадити у фургоні ветеринара та перукаря. На замовлення привозитимемо корми.

Купання коштує 80 грн — удвічі дорожче, ніж у спеціалізованій перукарні для тварин на вул. Нансена у Вінниці. Проте Ящуки мають замовників.

— На весну готуємо машини на Київ та Львів, — ділиться планами Руслан.

Зараз ви читаєте новину «Собак купають у ванні з підігрівом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі