пʼятниця, 26 січня 2018 05:05

"До кінця курсу впевнено говорила німецькою"

— На роботі мені запропонували поїхати на стажування в Німеччину. Я довго думала, що робити. У школі вчила англійську, німецьку знала на початковому рівні. До стажування було ще кілька місяців, і я вирішила таки вивчити мову, — розповідає менеджер із туризму 28-річна Олена Коновалець зі Львова.

— Подруга порадила "Освітньо-­європейський центр Феодосії Колесник" у Львові. Вона саме закінчила там курси німецької. Вже знала мову на високому рівні. Перше заняття провели безкоштовно. Я пояснила причину, чому треба вивчити німецьку і спеціалісти відразу підібрали мені найкращий спосіб опанувати мову. Крім того, забезпечили хороше співвідношення ціна–якість мого навчання. Для досягнення максимального результату я навчалася в міні-групі. Відвідувала заняття ввечері, після роботи. Для мене обрали найзручніший час занять.

Курс німецької мови, який пропонує "Освітньо-європейський центр Феодосії Колесник" дуже компактний.

— Вивчення мови не розтягують на роки. І для домашніх занять не треба багато часу. Я лише 10–15 хвилин приділяла вдома на завдання, які викладач давав в кінці заняття. На кожному уроці нам поступово додавали нові, найпоширеніші, необхідні слова та фрази. Пройдені теми закріплювали. Вже через кілька занять позбулася страху висловлювати свою думку. А до кінця курсу впевнено говорила німецькою.

На ринку мовних курсів центр працює вісім років, — продовжує Олена. — Всіх учасників забезпечили необхідними матеріалами для навчання. А викладач, який працював із нашою групою, стажувався в Німеччині. Після закінчення курсів я отримала сертифікат.

Курс німецької мови в "Освітньо-європейському центрі Феодосії Колесник" допоможе скласти міжнародні тести Sprahtest, Daf, OSD (Німеччина, Австрія, Швейцарія). Також тут готують до екзаменів, ЗНО, співбесід та виїзду за кордон. Проводять й індивідуальні заняття.

У центрі також якісно та швидко перекладають юридичні документи — статути, ліцензії, свідоцтва про реєстрацію, банківські картки.

Довідки за телефоном:

+38096 452 19 45

[email protected]

Місце проведення занять:

м. Львів, просп. Шевченка, 7 (шостий поверх)

Зараз ви читаєте новину «"До кінця курсу впевнено говорила німецькою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі