четвер, 22 вересня 2016 13:11

Донька Майкла Джексона вийшла заміж всупереч заборонам сім'ї
6

18-річна донька Майкла Джексона вийшла заміж за свого бойфренда 26-річного Майкла Снодді, ударника рок-групи Street Drum Corps. Такий вибір дівчини рідні не схвалюють, пише viva.ua.

Як повідомляють західні ЗМІ, найбільшим противником цього шлюбу є бабуся дівчини, Кетрін Джексон. Жінка впевнена, що музикант погано впливає на її онуку. Так, закохана донька Джексона вже обстригла волосся, перефарбувала їх в яскравий блонд, зробила тату і пірсинг. Але найбільше Кетрін засмучує, що зі своїм коханим онука познайомилася в клубі анонімних алкоголіків.

"Родина завжди думала, що з трьох дітей Майкла Джексона саме у Періс кращі шанси на успіх. Не можуть змиритися з думкою, що вона пожертвує продовженням справи батька і славою, щоб варити обіди і прати майки своєму барабанщику. Зараз Періс живе заради нього, а все інше їй глибоко по барабану", — розповіли журналістам друзі сім'ї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наречену до вівтаря вели батько та вітчим

Нагадаємо, наречена під час весілля поголила голову, щоб підтримати невиліковно хворого нареченого. У нього рак підшлункової залози.

Зараз ви читаєте новину «Донька Майкла Джексона вийшла заміж всупереч заборонам сім'ї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі