четвер, 16 жовтня 2008 16:50

Зруйнували огорожу на могилі дитини

У неділю вранці жителька села Рудники Миколаївського району Галина Гук, 50 років, прийшла помолитися на могилу первістка Івана, який помер 1978-го. Хлопчикові було рік і вісім місяців. Мати була шокована побаченим: огорожа з нержавіючої сталі зруйнована, фундамент розбитий, стовпці розкидані, а двометрові поперечини зникли.

У понеділок наймолодший син Галини Степан, 24 роки, прийшов на цвинтар із дільничним міліціонером Петром Калагурським. Виявили, що й сусідні могили обкрадено. Припускають, вандали винесли металеві стовпці на брухт.

— Дитина померла 30 років тому, загорожа стояла непошкодженою 29 літ, — каже чоловік Галини Роман, 54 роки. —  Такі труби годяться для водопроводу. Невже вони пустять ними воду?

Місцеві розповідають: нещодавно в сусідньому селі Черниці хтось побачив зловмисників за роботою на цвинтарі й прогнав. Сплюндровано могили також у селі Дроговиж неподалік Миколаєва.

Зараз ви читаєте новину «Зруйнували огорожу на могилі дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі