четвер, 27 березня 2008 07:07

Злодії викинули сейф у річку

У Рівному пограбували обласний онкологічний диспансер. Невідомі залізли через морг у лабораторію патанатомічного відділення і викрали сейф, мікроскоп та 5 л етилового спирту.

Сторож диспансеру помітив крадіжку вранці. Зателефонував завідувачу лабораторії Ігорю Нестеруку.

— Злодії вибили двері. Шукали гроші та цінні речі. Порозкидали всі папери, — розповідає начальник міської міліції Віталій Чубаєвський, 32 роки. — Потім витягли з приміщення сейф.

Слідчі думають, що злодіїв було кілька. Одна людина не могла витягнути сейф вагою 70 кг. Напередодні Нестерук поклав туди 900 грн — взяв у бухгалтерії аванс.

— Крадіжку скоїли не професіонали. Залишили надто багато слідів, — каже Віталій Чубаєвський. — Поцупили також два мікротомні ножі по 400 гривень кожен. Вони дуже гострі — їх роблять лише на замовлення. Один зі злодіїв порізався. У кабінеті залишились сліди крові.

Відкрити сейф зловмисники не змогли, тому викинули в річку Устю. Завлабораторії Ігор Нестерук першим побачив його, коли йшов у диспансер. Усередині був дорогий мікроскоп, відремонтувати який уже неможливо.

Еменесники витягли сейф із води автокраном.

Зараз ви читаєте новину «Злодії викинули сейф у річку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі